טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
ברזאולה (שלומי אשורי)
כאשר בא לי להכין ברזאולה אני תמיד חוזר למתכון ברזאולה של שלומי אשורי, מתכון פשוט…
פיקניה, שפיץ צ'אך
אחרי סיבוב של שבוע בסינגפור למטרת עבודה, שם הצגתי את החידושים האחרונים בהזרמת וידאו ופגשתי…
אגפסט 4 נובמבר 2019
https://youtu.be/RHyG52dm7Fs Video by the amazing Itamar Kagan,, that capture our beautiful festival with Carmel Direct
סימנטל
הנה זה בא, מוכנים?על בקר הסימנטל, מאיפה הוא בא, מה מיוחד בו ואיזה דבר מוזר…
צ'וריסוס (מתן צפריר)
2 ק"ג בשר בקר (צוואר/צלעות) 1 ק"ג שומן בוקס 50 גרם מלח 30 גרם כמון…
הבית של בנג׳י – התנדבות יום עצמאות 2019
עצמאות 2019, התנדבות בבית של בנג׳י, הלוא היא עמותה לחיילים קרביים בודדים שהמטרה שלה היא…