טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
מדריך הכנת נקניקיות בבית
המדריך המופלא של אלעד קדמי , חבר קבוצה מהראשונים שמתעסק בעולם השרקטורי, בסוף גם יש…
קרם ברולה בסו-ויד
קצת מתוק בסוויד לא יכול להזיק ועוד עם קרם ברולה בסו-ויד…. מתכון פשוט לביצוע שתמיד…
Bacon Explosion כשר (עידו לוי)
מתכון של עידו לוי מ Levy's BBQ בית של בשרים מעושנים "Bacon Explosion" או "The…
שווארמה (שלומי אשורי)
שווארמה ביתית על הגריל. מרכיבים: פרוסות דקות של בשר (אני מעדיף שילוב של כתף בקר…
איך אני מנקה את האנובה
הרבה שואלים על ניקוי אנובה כך שאני מקווה שמאמר זה יוכל לעזור. למה אנו צריכים…
בריסקט קרמל מלוח
בריסקט קרמל מלוח. בריסקט קרמל מלוח. באגפסט האחרון בין שלל המנות, הייתה מנה שנעלמה בשניות…