טמפרטורות וזמנים

טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל [2021]

טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל

האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.

בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.

הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!

טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד

חומר גלםסוג גודלמידת עשייה רצוייה/מרקםטמפרטורהזמן בשעותמתכון מצורףהערות
חזה אווזאווזיחידהמדיום רייר562
אונטריבבקרמתפרק לשערות8412
שפונדרה (אסאדו)בקרמתפרק לשערות8412
שפונדרה (אסאדו)בקררוסט7524
בריסקטבקרמתפרק לשערות8412
שוקיי אווזאווזיחידותמתפרק7512קונפי
פיקניהבקרגושמדיום רייר568
ספייריבס טלהצאןיחידהרוסט6024
ספייריבס טלהצאןיחידהמתפרק7518
אנטריקוטבקרעובי 3 סנט׳מדיום רייר562לצרוב היטב את השומן
סינטהבקרעובי 3 סנט׳מדיום רייר551.5סטייק
כרעייםעוףיחידותג׳וסי653
כרעייםעוףיחידותוול דאן723
שקדי עגלבקריחידות711
חזה הודוהודופסטרמה634https://www.sousvideer.com/post/turkey-breast-pastrami-he
ג׳חנוןבצקיחידות9218
פיקניהבקרגושמדיום רייר568

מה עושים עם חלפיניו?

האחרים בר ואורי קופר מגדלים פלפלי חלפיניו מקסיקנים נפלאים בבקעת הירדן. למי שעוד לא יצא להכיר, החלפיניו הוא פלפל מתון יחסית בחריפות, נע בין 2,500 …
קרא עוד

סו-ויד (ראנר) של חברת InkBird

את המכשיר הכיר לי במקרה יניב קישון, חבר קבוצה מוערך באחד ממבצעי יום הרווקים הסינים, בתור רווק סיני ראיתי שהמחיר היה מצויין ואמרתי, מה כבר …
קרא עוד

מה עושים עם חלפיניו? (חלק ב')

החריפות העדינה של החלפיניו, והארומות שלו, הופכות אותו אידיאלי לחמוצים.פעלתי לפי המתכונים הרגילים של ירקות חמוצים שאפשר למצוא בחיפוש בקבוצת הפייסבוק, ושיניתי רק את התיבול …
קרא עוד
10568852 1140402332652042 5552916451349049517 n 1

ברזאולה (שלומי אשורי)

כאשר בא לי להכין ברזאולה אני תמיד חוזר למתכון ברזאולה של שלומי אשורי,  מתכון פשוט (להבנה) להכנה ומאוד מוצלח לדעתי,אז בואו נקפוץ אל המתכון ! בחירת …
קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

Shopping Cart
שינוי גודל גופנים