טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
פיקניה, שפיץ צ'אך
אחרי סיבוב של שבוע בסינגפור למטרת עבודה, שם הצגתי את החידושים האחרונים בהזרמת וידאו ופגשתי…
פתיחת (unboxing) הג׳ול
כבר די הרבה זמן שמעתי על הג׳ול מבית chefsteps, מה שנחשב (לפחות בביקורות) ה אפל…
מעשנת GMG – סקירה
אז ביקשתי מיובל ולקחתי את ה davy crockett לסיבוב בעיקר כדי לדעת מה זה הסיפור…
בלנקט דה וו (עגל בשמיכה)
בשבוע הכי קר בשנה שחזרתי מתכון שהכנתי לאחרונה לפני 20 שנה בערך, מתכון שמשלב בשר,…
מתכון לאונטריב במרקם שערות אונטריב בסו-ויד
שערות אונטריב בסו-ויד מתכון שערות אונטריב בסו-ויד זאת אחת המנות הראשונות שלמדתי להכין כשהתחלתי ללמוד…
איך אני מנקה את האנובה
הרבה שואלים על ניקוי אנובה כך שאני מקווה שמאמר זה יוכל לעזור. למה אנו צריכים…