טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
ששת הטיפים למעשן הפלטס המתחיל [2020]
ששת הטיפים למעשן הפלטס המתחיל…. איי שם מזמן, לפני כחצי שנה ;), כשאני התחלתי לעשן…
איך בוחרים מעשנה למתחילים?
אחד האתגרים שיש למעשן המתחיל היא בחירת מעשנה ראשונה, מעשנה ראשונה היא החשובה ביותר לטעמי,…
פיקניה, שפיץ צ'אך
אחרי סיבוב של שבוע בסינגפור למטרת עבודה, שם הצגתי את החידושים האחרונים בהזרמת וידאו ופגשתי…
מתכון לפיקניה בסו-ויד
פיקניה בסו-ויד זה מתכון שכל סו-ווידר מתחיל צריך להכיר, זו גם אחת השאלות המאוד נפוצות…
גריל חום עליון סקירה – פליקס לשנו
קצת על פליקס , יזם אינטרנט, מחלוצי שיווק קמעונאי בעולם האינטרנט (אפיליאטס) וחולה במחלת הגאג׳טים כמוני,…
בריסקט קרמל מלוח
בריסקט קרמל מלוח. בריסקט קרמל מלוח. באגפסט האחרון בין שלל המנות, הייתה מנה שנעלמה בשניות…