מתכון לפיקניה בסו-ויד

[get_ratings]/5
פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד זה מתכון שכל סו-ווידר מתחיל צריך להכיר, זו גם אחת השאלות המאוד נפוצות בקבוצה.

למרות שמאוד קל לענות על השאלה, בכל זאת רציתי לתת מענה מסודר יותר לחבר׳ה המתחילים, הפורמט הוא חדש, אז תסלחו לי אם לא מוושלם אך מבטיח שזה ישתפר ככל ולאן שהדרך תיקח אותנו

פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד, פוסט. קליל למסווד המתחיל, אחד המתכונים הפשוטים אך האהובים, מכין פיקניה כמעט כל שבוע ואפילו לעיתים מכין כמות ומקפיא לשימוש עתידי ומהיר
אם זכור לי נכון, זה הנתח הראשון שהתחלתי את עולם הסו-ויד איתו..
אז יאללה, לעבודה.
מחבר Yariv.Levi

ציוד

  • מכשיר סו-ויד
  • מיכל מים לסו-ויד
  • משקולות / חלוקי נחל
  • גריל / סיזלזון / סיזראל או תנור

מצרכים

  • 1.4 קילו פיקניה שם נוסף שפיץ צ׳אך

הכנה

  • ממלאים את המיכל סו-ויד במים, רצוי במים חמים על מנת לזרז את חימום המים במיכל
  • מחברים את מכשיר הסו-ויד
  • מכוונים את מכשיר הסו-ויד ל 56° מעלות למשך 8 שעות
  • לבינתיים אופציונלי. לחלוטין – אני אוהב לחרוץ את השומן שתי וערב על מנת שבשלב מאוחר יותר הראב יוכל לחדור מעט פנימה לשכבת בשר העליונה
  • לאחר מכן מניחים את הפיקניה בשקית סו-ויד, ניתן להכניסה גם קפואה, יש מי שגם ממליח מעט בשלב הזה אך לא חובה.
  • לאחר שהמים הגיעו ל56° מעלות מניחים את הפיקניה במיכל מים, מניחים מעל את המשקולות והולכים לנוח ל8 שעות
  • לאחר 8 שעות מוציאים משקית הסו-ויד ומנגבים את הנתח טוב טוב מנוזלים, כך כאשר נצרוב אותו והוא יקבל את מכת החום המקסימאלית
  • מורחים ראב אהוב, ממליץ על משהו שמשלב מתיקות וקצת עקיצה של חרפרפות
  • צריבה מצד שומן עד שהוא מקבל קרמול יפה ולאחר מכן צריבה קלה של צד הבשר
  • לאחר הצריבה, להניח על לוח פריסהבוצ׳ר ולפרוס נגד הסיבים, חשוב ביותר.
  • להמליח בנדיבות
  • בתאבון
Yariv.Levi

ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכון




אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

מתכונים נוספים
Shopping Cart
שינוי גודל גופנים