מתכון לאונטריב במרקם שערות אונטריב בסו-ויד

[get_ratings]/5

שערות אונטריב בסו-ויד מתכון

שערות אונטריב בסו-ויד זאת אחת המנות הראשונות שלמדתי להכין כשהתחלתי ללמוד את המכשיר, ממש רציתי להכין את מנת השערות שאני מכיר ואוהב מהטיולים שלי בארה״ב, לא האמנתי כמה פשוט וקל זה וחשוב לא פחות, מנה זולה ביותר שיכולה להאכיל משפחה מאוד גדולה – ההצלחה מובטחת עם המון מחמאות לצידה
את המתכון לרוטב קיבלתי בזמנו מ עידו לוי, הוא פשוט קל להכנה.
אז בואו נצלול אל המתכון
מנות: 6
מחבר Yariv.Levi

ציוד

  • מכשיר סו-ויד
  • מיכל מים
  • מכונת וואקום
  • משקולות / חלוקי נחל
  • באמיקס
  • טופרים
  • גריל מעשנה מחבת

מצרכים

  • 2 קילו אונטריב נתח. מס׳ 2

רוטב ברביקיו

  • 1 בצל גדול
  • 1 ראש שום או קונפי שום, המועדף עליי
  • 6-7 עגבניות בשלות
  • 3 כפות דבש
  • 3 כפות סילאן
  • סוכר חום
  • רוזמרין
  • 3 כפיות חומץ תפוחים
  • 1 קובייה ג׳ינג׳ר

הכנה

אונטריב בסו-ויד

  • מוציאים את האונטריב מהמקפיא או המקרר
    IMG 1039 7plAw0gs
  • ממלאים את המיכל סו-ויד במים, רצוי במים חמים על מנת לזרז את חימום המים במיכל
    IMG 1041 TejAw0gs
  • מחברים את מכשיר הסו-ויד
  • מכוונים את מכשיר הסו-ויד ל 84° מעלות למשך 12 שעות
    טמפרטורות וזמנים
  • לאחר מכן מניחים את האונטריב בשקית וואקום המתאימה לסו-ויד ומווקמים, ניתן להכניסו גם קפוא, יש מי שגם ממליח מעט בשלב הזה אך לא חובה.
    IMG 1040 OYlAw0gs
  • לאחר שהמים הגיעו ל84° מעלות מניחים את האונטריב במיכל מים, מניחים מעל את המשקולות והולכים לנוח ל12 שעות
    IMG 1043 nzlAw0gs
  • לבעלי מעשנה – ממליץ לעשן את. הנתח מעט לפני לקבלת ארומה מעושנת אך לא חובה

רוטב ברביקיו

  • קוצצים את הבצל, שום והג׳ינג׳ר
  • מקרמלים את הבצל בסיר קטן
  • לאחר מכן מקפיצים עם הבצל את השום והג׳ינג׳ר
  • מוסיפים את העגבניות שחתוכות לפלחים. ומעררבבים מדי פעם עד שהעגבניות מתרככות
  • לאחר מכן מוסיפים את הסילאן, הדבש, רווזמרין והחומץ
  • במידת הצורך מוסיפים סוכר חום ובמידת הצורך מאזנים טעמים
  • מביאים לבעבוע איטי לכחצי שעה
  • בעזרת הבאמיקס טוחנים הכל וממשיכים בישול הרוטב שיצטמצם אך לא יותר מדי

סיומת

  • כאשר האונטריב מוכן מוציאים את השקית מהסו-ויד
  • ניתן בעזרת. מגבת ללחוץ על הבשר ולפרק אותו
    IMG 1045 C18Cw0gs
  • או להשתמש בטופרים
    IMG 1142 y8NDw0gs
  • מסננים את הנוזלים (אני שומר אותם לבישולים עתידיים, אחלה ציר)
  • כאן זה כבר לשיקולכם – ניתן להטמיע את השערוות. ברוטב ולהקפיץ על מחבת, ניתן להכניס לתנור שחומם מראש למקסימום לכ5 דקות או אפילו לעשן אותו למי שלא עשה זאת בתחילה
  • ניתן להגיש במגוון צורות, באן, לחמניה, טורטייה וגם סתם בצלחת…
    20191001 215743691 iOS RKoIw0gs
  • תהנו!
Yariv.Levi

ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכון




אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

מתכונים נוספים

מוצרים מומלצים

מתכונים נוספים
Shopping Cart
שינוי גודל גופנים