5 קילו בשר בקר (צוואר/צלעות)
2 קילו שומן בוקס
מלח שום
פלפל 4 עונות
חצי כוס פפריקה מעושנת
כף גרגירי אניס
כף זרעי שומר
פלפל חריף לפי הטעם
פלפל קאיין
פלפל שאטה
מעט פטרוזיליה
400 מל מי קרח
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
Δ
אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.