טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל

האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.

בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.

הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!

[table id=1 /]

131471839 10158668103761698 7128989976560794704 o min

טרנדים בגידול בקר

מסתבר שטרנדים תמיד היו כאן, גם בגידול בקר לפעמים זה כפפות שחורות ולפעמים זה דוקטור…

קרא עוד
144633296 10158786913621698 4052827273838769059 o min cOrmRwgse

סימנטל

הנה זה בא, מוכנים?על בקר הסימנטל, מאיפה הוא בא, מה מיוחד בו ואיזה דבר מוזר…

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.