טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
מה עושים עם חלפיניו? (חלק ב')
החריפות העדינה של החלפיניו, והארומות שלו, הופכות אותו אידיאלי לחמוצים.פעלתי לפי המתכונים הרגילים של ירקות…
מעשה במעשנה, מחבת יצוקה ועוגת בראוניז מתוקה
פתאום בא לי מנה מתוקה, להכין במעשנה! כן, לאפות משהו בביצה הירוקה.לא מזמן הייתי בתערוכת…
קונפי שום – סו-ויד
קונפי שום זה אחד הדברים האהובים עלי ביותר, משתמש בו כמעט לכל דבר בתור תיבול…
איך בוחרים מעשנה למתחילים?
אחד האתגרים שיש למעשן המתחיל היא בחירת מעשנה ראשונה, מעשנה ראשונה היא החשובה ביותר לטעמי,…
הטיפים שיעזרו לך להפוך ממעשן בשר למארח
הטיפים שיעזרו לך להפוך ממעשן בשר למארח, אז כמו כולם, התחלתי לעשן בשר, בחיי שאני…
מה זה סו-ויד?
מה זה סו-ויד, הפוסט הזה הוא לחדשים (לא רק), ששומעים בקבוצה את ה"קללות" ולא מבינים…