טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
מיני עוגות גבינה בסו ויד
מכוונים את הסו ויד ל 79.5 מעלות לשעה וחצימצרכים:חבילת גבינת שמנת (השתמשתי בסימפוניה)חצי כוס סוכרקורט…
גריל חום עליון סקירה – פליקס לשנו
קצת על פליקס , יזם אינטרנט, מחלוצי שיווק קמעונאי בעולם האינטרנט (אפיליאטס) וחולה במחלת הגאג׳טים כמוני,…
הבית של בנג׳י – התנדבות יום עצמאות 2019
עצמאות 2019, התנדבות בבית של בנג׳י, הלוא היא עמותה לחיילים קרביים בודדים שהמטרה שלה היא…
חזה עוף וירקות ברוטב קארי צהוב
מתכון לנקניקיות "פביאניות" (שלומי אשורי)
נקניקיות הפאביניות (מתאימות לילדים) של שלומי אשורי מרכיבים: 3 קילו בשר (1 קילו צוואר בקר,…
פרסום עסקי בקבוצה
פרסום עסקי יאושר רק בהנחה שהינו רלוונטי לקבוצה, קרי עוסק בתחום שלשמה קמה הקבוצה. הפרסום…