טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
קצביות מומלצות ע"י חברי הקבוצה (פוסט מתעדכן)
שם עיר כתובת טלפון כשרות הערות מרכז אטליז לאטי אזור העליה השנייה 43 077-7000708 בגב…
בלנקט דה וו (עגל בשמיכה)
בשבוע הכי קר בשנה שחזרתי מתכון שהכנתי לאחרונה לפני 20 שנה בערך, מתכון שמשלב בשר,…
מרק בשר אסייתי\אורי סיני
במסגרת #אתגרצירבקר נכנסתי למטבח והתחלתי להנות התוצר הסופי- מרק בשר אסייתי עם כיסונים ממולאים בבריסקט…
מתכון טרין זנב עידו לוי
ושוב, עידו לוי מ Levy's BBQ – בית של בשרים מפגיז בקינוח מטורף והפעם טרין זנב זנב…
קניתי "אנובה" מה אני עושה עכשיו?
שאלה ששואלים לא פעם, קניתי "אנובה" מה אני עושה עכשיו? האמת שלדעתי השאלה מגיעה מאוחר…
נקניקיות חריפות סגנון איטלקיֿֿ\מתן צפריר
5 קילו בשר בקר (צוואר/צלעות) 2 קילו שומן בוקס מלח שום פלפל 4 עונות חצי…