טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
רליש – רוטב אמריקאי חמוץ מתוק
חזה אווז מרסיאנו – צ'ילי קפה קקאו
חזה אווז מרסיאנו חזה אווז, או חזה מולארד, אלה מוצרים מנצחים מבחינתי.זמן הכנה מינימלי, זמן…
מכשירי וואקום Food Saver
טוב, זה מתחיל להיות מעניין, אחרי חודשים רבים של שכנועים כדי שיהיה לנו סוף סוף…
שוקי הודו מעושנות גרסת דיסנילנד
מתכון שוקי הודו מעושנות ששלומי אשורי משתף איתנו בהשראת הסיבוב האחרון שלו בארה"ב שם היה…
נקניקיה בדואית (מתן צפריר)
2.5 ק"ג בקר (אני השתמשתי בצוואר) 2 ק"ג בשר כבש 1.5 ק"ג שומן כבש 50 גרם…
סכינים: על פלדות ובכלל פרק ראשון בסדרה
פלדה היא לב לבו של הלהב. עם זאת, יודגש כי סוג הפלדה בפני עצמה אינה…