טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
מיני עוגות גבינה בסו ויד
מכוונים את הסו ויד ל 79.5 מעלות לשעה וחצימצרכים:חבילת גבינת שמנת (השתמשתי בסימפוניה)חצי כוס סוכרקורט…
שערות אונטריב ג'ק דניאלס \אמנון סקלקה
אמנון מפנק אותנו במתכון משגע של אונטריב עם רוטב בסו-ויד לרוטב: ממיסים חמאה מוסיפים 10…
עוגות בסו-ויד
3 עוגות כייפיות ופשוטות מאוד שיגרפו מחמאות מהאורחים! והיתרון? כרגיל לא צריך לשמור בתנור, לדקור…
קונפי שום – סו-ויד
קונפי שום זה אחד הדברים האהובים עלי ביותר, משתמש בו כמעט לכל דבר בתור תיבול…
פתיחת (unboxing) הג׳ול
כבר די הרבה זמן שמעתי על הג׳ול מבית chefsteps, מה שנחשב (לפחות בביקורות) ה אפל…
מכונת ניקנוק מבית "מקינטו" – סקירה
סקירה טכנית שמתן ואני הכנו למכונת ניקנוק ביתית.מכונה מבית "מקינטו" שמיועדת למנקנקים בכל הרמות.יעילה, נוחה,…