טמפרטורות וזמנים מומלצים בסו-ויד לסווידר המתחיל
האתגר לסווידר המתחיל – מאיזה נתח להתחיל, מה הטמפרטורה, איך לא לפשל ומה מתאים למה, ניסיתי לעזור בהבנת העקרונות בפוסט שנקרא איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד אך זה כנראה לא מספיק וצריך מעט יותר להרחיב ולהכנס לעובי הקורה.
בפוסט הזה נתחיל להכנס יותר לעומק, לרזולוציה יותר נמוכה ונדבר על נתחים, טמפרטורות וזמנים שיעזרו לכם בתחילת הדרך, כמובן כמו בפוסט הקודם, זו רק תחילת הדרך, אתם לאט לאט תתחילו לתפוס את הכיוון שלכם ותתנסו בטמפרטורות וזמנים אחרים על מנת להתנסות במרקמים שונים ומגוונים.
הפוסט הזה יתעדכן כל הזמן במרקמים שונים לאותו הנתח לפי בקשות מהקהל וחידוד של הקיים אם לא יהיה ברור – אז תאתגרו ובמידה וחסר לכם משהו, תבקשו!
[table id=1 /]
קניתי מעשנה, מה אני עושה עכשיו???
קניתי מעשנה, מה אני עושה עכשיו? כן זו שאלה שעולה פה הרבה בקבוצה, גם מי…
מתכון – רולדת סינייה-חלוויאת (עידו לוי)
מתכון נוסף של עידו לוי מ Levy's BBQ בית של בשרים מעושנים רולדת סינייה-חלוויאת המרכיבים: 1…
פרסום עסקי בקבוצה
פרסום עסקי יאושר רק בהנחה שהינו רלוונטי לקבוצה, קרי עוסק בתחום שלשמה קמה הקבוצה. הפרסום…
אגפסט 4 נובמבר 2019
https://youtu.be/RHyG52dm7Fs Video by the amazing Itamar Kagan,, that capture our beautiful festival with Carmel Direct
גריל חום עליון סקירה – פליקס לשנו
קצת על פליקס , יזם אינטרנט, מחלוצי שיווק קמעונאי בעולם האינטרנט (אפיליאטס) וחולה במחלת הגאג׳טים כמוני,…
פסטרמי NY סטייל
הכל התחיל מבריסקט יפיפה, חילקתי את הפוינט והפלאט, את הפוינט הכנתי לשבת והפלאט הלך למקפיא…