המעשנה החברתית, כמה התרגשות, פרוייקט של שנה יוצא לדרכו, פרוייקט שבא להנגיש את עולם העישון לכל מי שעד היום קצת מפלרטט עם העולם הזה, לא יודע אם הוא בנוי לזה, איזה מעשנה הוא צריך לקנות ועוד
אז אני מציג לפניכם את הפרוייקט
המעשנה נפולאון אפולו 200, תרומת יובל סלע טוניס, בעלים של כרמל דיירקט וחבר לדרך, בנוסף למעשנה גם יצטרף טרמומטר דיגיטלי גם מכרמל דיירקט של חברת נפולאון לניטור מידת החום של המעשנה ושל נתח בשר מעושן .
המעשנה תגיע למי שייבחר על ידי ולמשך שבועיים כך תהיה אפשרות להתנסות ולבדוק אם אתם בנויים לזה, אם אתם בנויים למעושן אבל לא בא לכם ההתעסקות עם פחמים ועוד- בשלב ראשון תהיה מעשנה נודדת אחת והפרוייקט לאט לאט יתרחב ל3 שיתן מענה גאוגרפי מקיף
הקריטריונים לבחירת המועמדים לקבלת המעשנה החברתית
- מי שכרגע אין לו מעשנה או נמצא לקראת רכישה ולא בטוח אם הוא בקטע ואו אם המשפחה תאהב את התחביב החדש
- ספרו לי למה לכם מגיע לקבל את המעשנה לסיבוב
- על השואל להיות פעיל בקבוצה ולהעלות פוסטים ולספר על החוויה שלו (אחרי הכל פרוייקט חברתי), הצלחות, כשלונות על מנת שכולנו נלמד
דגשים למקבלי המעשנה החברתית לניצול מיטבי
- יש ללמוד מראש נתונים על המעשנה ושיטות שימוש
- יש להתכונן מראש עם אספקת פחמים וצ׳אנקים
- באחריות המשתמשים להחזיר את המעשנה החברתית והמווצרים הנלווים במצב תקין כמו שקיבלו אותם
- המעשנה החברתית תהיה שבועיים אצל כל אחד
מקווה שזה מרגש אתכם כמו שזה מרגש אותי, אז בואו נצא אל המסע ביחד
בטיחות מזון- תהליכי הפשרה נכונה
הפשרה נכונה של הבשר משמעותית מאוד לא רק לאיכות המנה, אלא בעיקר לבטיחות המזון ובריאות…
פרסום עסקי בקבוצה
פרסום עסקי יאושר רק בהנחה שהינו רלוונטי לקבוצה, קרי עוסק בתחום שלשמה קמה הקבוצה. הפרסום…
הטיפים שיעזרו לך להפוך ממעשן בשר למארח
הטיפים שיעזרו לך להפוך ממעשן בשר למארח, אז כמו כולם, התחלתי לעשן בשר, בחיי שאני…
אשמח להתנסות לפני רכישה,
אנחנו משפחה של בשר, אבל בסגנון דרום אמריקאי.
כרגע לא מתים על בשר מעושן ובא לי לשנות את דעתם.
הי קניתי מעשנת של Z GRIL אשמח לקבל טיפים איך לעבוד איתה.