חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עולים לא מעט פוסטים בקבוצה בחיפוש גריל גז כזה או או אחר, לרוב עם ציון של מחיר שהוא לרוב לא הגיוני או לפחות בשקלול שנתי הוא לא נכון, אני מקווה לעשות סדר במיני מדריך הזה, מקווה שתוכלו אחרי שתקראו את המדריך הזה לשאול את השאלות הנכונות כדי לדעת לחפש

עד לפני 3 שנים, הייתי עובד רק עם גריל פחמים, הייתי אנטי גרילי גז כשהתירוץ היחידי באמתחתי היה שהטעם לא אותו הדבר , אין את הארומה של העץ/פחמים, יאמר לזכותי שהניסיון היחידי שהיה לי זה היה עם גריל גז של אמישראגז מלפני 12 שנים לערך שכל הזמן רק בער ללא אבחנה ובצורה לא שיוויונית מה שהוציא לי אוכל שרוף ולא צלוי.

מסתבר שהרבה מים עברו בנהר מאז ויובל לקח על עצמו אתגר לשכנע אותי שיש הרבה מעבר בגריל גז ממה שחשבתי ושיש לא מעט פתרונות משלימים שמייצרים חוויה כוללת מעולה (מיותר לציין שהוא הצליח באתגר) וגם גיליתי לא מעט טכנולוגיות מעניינות על הדרך

אז מה הם השיקולים לדעתי שצריכים לקחת בחשבון כאשר מחפשים גריל גז

אילוצים


תתחילו בבדיקת האילוצים השונים כגון תקציב, גודל אולי התאמה למטבח חוץ וכו׳

שיטת צלייה

יש למעשה שתי שיטות צלייה שצריך לקחת בחשבון, כל אחת שונה מאוד בצרכי ביצועים שלה, בד״כ אנחנו נבחר גריל שתואם את שיטת הצלייה שאנחנו רגילים אליה

מאפיינים ותוספות

ולסיכום, בחירת גריל הוא לא עניין של מה בכך, יש המון שיקולים החל מתקציב גודל ואפילו צבע – תבחרו בחוכמה והכי חשוב, תהנו!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.