טמפרטורות לעישון בשר ודגים (לפי ג'ף פיליפס)

אחד הדברים הראשונים שלמדתי בעישון בשר, אחרי שיצאתי מהשוק הראשוני כמובן זה שחייבים מד טמפרטורה על מנת שאוכל להוציא את האוכל כשהוא טעים (מאוד)  😉 ולכן ממליץ מאוד לשים לב למזון כשהוא במעשנה.

מצורפים אוסף של המלצות לטמפרטורות של ג'ף פיליפס.

סוג הבשר טמפרטורת עישון זמני עישון טמפ' סיום
בריסקט 107°C 1.5 שעות לכ1/2 קילו 88°
בריסקט מתפרק במשיכה 107°C 1.5 שעות לכ1/2 קילו 93.3°
צלעות בקר 107°C 3-4 שעות 79°
שורט ריבס 107°C 6-8 שעות 87-93°
אונטריב 107°C 12-20 שעות 87-93°
פיקאניה 107°C 2-3 שעות 57°
כתף חזיר 107°C 1.5 שעות לכ1/2 קילו 82°
כתף חזיר (מתפרק במשיכה) 107°C 1.5 שעות לכ1/2 קילו 96°
תרנגולת שלמה 121°C 4 שעות 74°
כנפיים 121°C 1.5 שעות 74°
כרעיים 121°C 3 שעות 74°
הודו שלם 115°C 6.5 שעות 74°
שוקי הודו 121°C 4 שעות 74°
כנפי הודו 107°C 2.5 שעות 74°
חזה הודו עם עצם 115°C 4-6 שעות 74°
נקניקיית דם 110°C 2.5 שעות 71°
Breakfast Sausage 110°C 3 שעות 71°
פריים ריב 107°C 4-5 שעות 57°
מיטלוף 121 -149°C 3 שעות 71°
קציצות בקר (5 סנט') 107°C 1 שעה 71°
ספריבס 107-115°C 6-7 שעות 85°
Baby Back Ribs 107-115°C 5-6 שעות 83°
סלמון 60-71°C 5-7 שעות 63°
תירס מעושן 107°C 1.5-2 שעות N/A
תפוחי אדמה מעושנים 107°C 2-2.5 שעות N/A

קרדיט – http://www.smoking-meat.com

תהנו

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s