חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

טמפרטורות לעישון בשר ודגים. אחד הדברים הראשונים שלמדתי בעישון בשר, אחרי שיצאתי מהשוק הראשוני כמובן זה שחייבים מד טמפרטורה על מנת שאוכל להוציא את האוכל כשהוא טעים (מאוד)  😉 ולכן ממליץ מאוד לשים לב למזון כשהוא במעשנה.

בנוסף לסווידרים יש מאמר חדש – טמפרטורות וזמנים מומלצים לסו-וידר המתחיל

מצורפים אוסף של המלצות לטמפרטורות של ג'ף פיליפס.

סוג הבשרטמפרטורת עישוןזמני עישוןטמפ' סיום
בריסקט107°C1.5 שעות לכ1/2 קילו88°
בריסקט מתפרק במשיכה107°C1.5 שעות לכ1/2 קילו93.3°
צלעות בקר107°C3-4 שעות79°
שורט ריבס107°C6-8 שעות87-93°
אונטריב107°C12-20 שעות87-93°
פיקאניה107°C1-1.5 שעות57°
כתף חזיר107°C1.5 שעות לכ1/2 קילו82°
כתף חזיר (מתפרק במשיכה)107°C1.5 שעות לכ1/2 קילו96°
תרנגולת שלמה121°C4 שעות74°
כנפיים121°C1.5 שעות74°
כרעיים121°C3 שעות74°
הודו שלם115°C6.5 שעות74°
שוקי הודו121°C4 שעות74°
כנפי הודו107°C2.5 שעות74°
חזה הודו עם עצם115°C4-6 שעות74°
נקניקיית דם110°C2.5 שעות71°
Breakfast Sausage110°C3 שעות71°
פריים ריב107°C4-5 שעות57°
מיטלוף121 -149°C3 שעות71°
קציצות בקר (5 סנט')107°C1 שעה71°
ספריבס107-115°C6-7 שעות85°
Baby Back Ribs107-115°C5-6 שעות83°
סלמון60-71°C5-7 שעות63°
תירס מעושן107°C1.5-2 שעותN/A
תפוחי אדמה מעושנים107°C2-2.5 שעותN/A

קרדיט – http://www.smoking-meat.com

תהנו

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.