חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרם ברולה בסו-ויד

[get_ratings]/5

קצת מתוק בסוויד לא יכול להזיק ועוד עם קרם ברולה בסו-ויד….

מתכון פשוט לביצוע שתמיד מצליח, רק להקפיד על כל השלבים וקיבלתם מנה שתזכה לתשואות מהחברים 🙂

חומרים וכמויות (4 צנצנות מייסון 150-200 מ"ל):
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
100 גרם סוכר
100 גרם חלמון ביצה (5 ביצים גודל L)
מקל וניל

מכינים את הראנר על 82 מעלות

מחממים את השמנת המתוקה עם הגרגרים שמוצו מהמקל ועם המקל עצמו, רק עד לבעבוע ראשון.
בנפרד טורפים את החלמונים והסוכר.
תוך כדי ערבוב קבוע ומזיגה איטית, מחברים בין שתי המסות עד לאיחוד.
מסננים את התערובת (מוציאים את מקל הווניל) ונותנים לה לנוח.
מחכים בערך חצי שעה שהקצף הלבן שנוצר ירד מעט, אם צריך מנקים אותו בזהירות עם כף.
מוזגים לצנצנות, לא יותר מ- 3/4 גובה.

מכניסים לשעה על 82 מעלות, מי שאוהב מרקם סמיך יותר יכול לעלות עד 85 מעלות.

p81217 182524
שעה בסוויד

מוציאים ומקררים לפחות 4 שעות במקרר, עדיף לקרר כל הלילה.

p81217 192358 1

הקרם בצנצנות לאחר בישול הולך לקירור

מפזרים כפית וחצי עד שתיים של סוכר לבן או סוכר דמררה בהיר על כל פני הקרם.

מקרמלים עם ברנר בעדינות, מבלי לפגוע בצנצנת.
נותנים לקרמל שתי דקות להתקשות לפני ההגשה.

מקרמלים סוכר

מגישים ומגיעים עם שק גדול לגרוף את המחמאות 🙂

ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

מתכונים נוספים