חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

צ'וריסוס (מתן צפריר)

[get_ratings]/5

2 ק"ג בשר בקר (צוואר/צלעות)

1 ק"ג שומן בוקס

50 גרם מלח

30 גרם כמון

50 גרם פפריקה מתוקה בשמן

50 גרם קייג'ון

20 גרם צ'יפוטלה

20 גרם פלפל גרוס

150 גרם בצל גרוס דק

מעט פטרוזיליה

350 מ"ל מי קרח

ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

מתכונים נוספים