2 ק"ג בשר בקר (צוואר/צלעות)
1 ק"ג שומן בוקס
50 גרם מלח
30 גרם כמון
50 גרם פפריקה מתוקה בשמן
50 גרם קייג'ון
20 גרם צ'יפוטלה
20 גרם פלפל גרוס
150 גרם בצל גרוס דק
מעט פטרוזיליה
350 מ"ל מי קרח
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
Δ
אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.