box

פתיחת (unboxing) הג׳ול

כבר די הרבה זמן שמעתי על הג׳ול מבית chefsteps, מה שנחשב (לפחות בביקורות) ה אפל של הסו-ויד, כל ביקורת שראיתי ושמעתי גרמה לי לחשק, חשק לגעת ולנסות ולהבין במה מדובר (וגם בגלל שאני חולה גאג׳טים).

אז השבוע קיבלתי אותו אחרי די הרבה זמן שהיה זמין רק בארה״ב והתאים רק לחשמל אמריקאי 110v, מרגיש כמו הבן שלי ג׳וני שמקבל בייבלייד חדש 🙂
אז עוד לא להתלהב יותר מדי, מה שתשמעו פה זאת רק ההתלהבות שלי מפתיחת האריזה, ביקורת על המוצר ואף השוואה אל מול האנובה תהיה רק אחרי שימוש.

את הג׳ול רכשתי מאמזון אנגליה והוא זמין רק לחברי מועדון Prime (ניתן לעשות חברות זמנית בחינם לחודש הראשון)

אז מה רואים פה

נתחיל בזה שהאריזה מאוד מאוד קטנה וקלה מה שעוזר מאוד בשינוע של המוצר ארצה בין אם זה במזוודה או בעזרת חברת שילוח מה שבעיניי פלוס אדיר.

בנוסף האריזה לדעתי יכולה לשמש גם ככלי אחסון של הג׳ול כשהוא לא בשימוש (תימני?)

בתוך האריזה יש את הג׳ול (תיכף ארחיב), הוראות על גבי האריזה ועלון משתמש קטן במגוון שפות

 הג׳ול!

  • הוא פשוט נראה מהמם, קטן ואלגנטי,
  • קל – 580 גרם
  • גודל – קטן, 28 סנטימטר! – מצרף תמונת השוואה אל מול האנובה וייפיי (למרות שהסקירה הזו אינה השוואה) – ניתן בקלות לאחסן את הג׳ול במגירה

בעל קליפס אחיזה מובנה שאני לא בטוח כמה זה טוב למי שיש כבר קונטיינר עם חור מובנה למכשיר קיים

clip
  • ללא מסך, השימוש הוא. רק בעזרת אפליקציה של שף סטפס
  • חשמל בריטי, לפחות מה שאני רכשתי

בקיצור – היה כיף גדול לפתוח את הקופסא ולראות מה בתוכה ואת החשיבה מסביב, אין ספק שיש לו את הלוק האפלי מה שנותן לו את הכינוי, האפל של הסו-ויד, כבר מת להתחיל להשתמש בו וגם על הדרך לעשות השוואה אל מול האנובה שבה אני כבר משתמש כמה שנים בכמה גרסאות

נתראה בסקירה הבאה….

bigstock argentinian asado

אסאדו שיטת הכנה ומתכון

אסאדו (בספרדית: Asado, צלוי) הוא מושג המשמש הן לתיאור שיטת צליית בשר על הגריל והן לתיאור סוג בשר מסוים – צלעות בקר בחיתוך רוחבי. במקור …
קרא עוד
shutterstock 731798650 facebook min

פיקניה, שפיץ צ’אך

אחרי סיבוב של שבוע בסינגפור למטרת עבודה, שם הצגתי את החידושים האחרונים בהזרמת וידאו ופגשתי כמאה לקוחות (הרגליים עד עכשיו הורגות אותי) וגם יצא לי …
קרא עוד

שערות אונטריב ג’ק דניאלס \אמנון סקלקה

אמנון מפנק אותנו במתכון משגע של אונטריב עם רוטב בסו-ויד לרוטב: ממיסים חמאה מוסיפים 10 שיני שום מביאים לקירמול מוסיפים כיד המלך ג’ק דניאלס ומדליקים (תרחיקו את האישה מהמטבח לפני) אחרי …
קרא עוד
img 20200118 190249 1 scaled

בלנקט דה וו (עגל בשמיכה)

בשבוע הכי קר בשנה שחזרתי מתכון שהכנתי לאחרונה לפני 20 שנה בערך, מתכון שמשלב בשר, ירקות והמון רוטב למנה מחממת ומפנקת. המתכון הצרפתי המקורי כולל המון …
קרא עוד
20170410 120806726 ios e1496239314476 1

קונפי שום – סו-ויד

קונפי שום זה אחד הדברים האהובים עלי ביותר, משתמש בו כמעט לכל דבר בתור תיבול ולהוספת טעם כשצריך. אחח הארומה השומית על חתיכת בשר זה …
קרא עוד

1 מחשבה על “פתיחת (unboxing) הג׳ול”

  1. פינגבאק: ג׳ול – סקירה | סודות המעשנה והסו-ויד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

Shopping Cart