חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חזה אווז מרסיאנו – צ'ילי קפה קקאו

[get_ratings]/5
חווז מרסיאנו חיתוך

חזה אווז מרסיאנו

חזה אווז, או חזה מולארד, אלה מוצרים מנצחים מבחינתי.
זמן הכנה מינימלי, זמן עישון/ריוורס מינימלי, קפוא/מופשר הכל הולך! מהסיבה הזו אני אוכל חזה אווז פעם בשבוע בשבוע רע, ולפעמים אפילו 3 פעמים בשבוע, אם אין כלום במקרר.

בין מנה למנה, אני מנסה לרענן את התבלון/טיפול כדי ליצור עניין בפה ובצלחת. לא מזמן עליתי על נוסחה שממש אהבתי, ובין לבין גם כל מי שטעם אהב, משתף אתכם במתכון קליל ומנצח מבחינתי.

חזה אווז מרסיאנו – צ’ילי קפה קקאו

חזה אווז, או חזה מולארד, אלה מוצרים מנצחים מבחינתי.זמן הכנה מינימלי, זמן עישון/ריוורס מינימלי, קפוא/מופשר הכל הולך! מהסיבה הזו אני אוכל חזה אווז פעם בשבוע בשבוע רע, ולפעמים אפילו 3 פעמים בשבוע, אם אין כלום במקרר.
בין מנה למנה, אני מנסה לרענן את התבלון/טיפול כדי ליצור עניין בפה ובצלחת. לא מזמן עליתי על נוסחה שממש אהבתי, ובין לבין גם כל מי שטעם אהב, משתף אתכם במתכון קליל ומנצח מבחינתי
מחבר Eli Marciano

ציוד

  • מעשנה/גריל/מחבת/סיזלזון
  • סכין חיתוך
  • שקית זיפלוק

מצרכים

  • 3 חזות חווז

למרינדה

  • 3 קפסולות קפה משומשות
  • סירופ מייפל בכמות של הקפה
  • 1 כף קקאו 22%
  • 1 כפית צ׳ילי גרוס
  • ½ כפית קינמון
  • ½ כפית אגוז מוסקט

הכנה

למרינדה

  • מערבבים את כל המרכיבים עד יצירת משחה ללא גושים

הכנת הנתח

  • חריצת השומן של החזה אוווז בצורת שתי וערב (לקבלת קראסט בצריבה בסיום)
  • לתיבול שמים את הנתחים בשקית זיפלוק ולתת לנתחים לנוח במרינדה כמה שעות עד לילה במקרר (לא חובה)
    חזה אווז אלי - תיבול
  • מכניסים למעשנה/גריל ל40 דק עד שעה לריברס סיר, 110 מעלות עד שמגיעים אל 54 עד 57 פנימי(תלוי בהעדפות שלכם)
  • לאחר מכן מוציאים וצורבים את השומן, על מחבת לוהט, גריל, סיזל או ברנר…, במקרה הזה זה היה על הגריל
    חווז אלי צלייה
  • פריסה
    חווז מרסיאנו חיתוך
  • בתאבון
Eli Marciano

ובתיאבון!

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכון




אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

מתכונים נוספים

מוצרים מומלצים

מתכונים נוספים