2 ק"ג בשר בקר (צוואר/צלעות)
1 ק"ג שומן בוקס
50 גרם מלח
30 גרם כמון
50 גרם פפריקה מתוקה בשמן
50 גרם קייג'ון
20 גרם צ'יפוטלה
20 גרם פלפל גרוס
150 גרם בצל גרוס דק
מעט פטרוזיליה
350 מ"ל מי קרח
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
Δ
אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.