פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד זה מתכון שכל סו-ווידר מתחיל צריך להכיר, זו גם אחת השאלות המאוד נפוצות בקבוצה.

למרות שמאוד קל לענות על השאלה, בכל זאת רציתי לתת מענה מסודר יותר לחבר׳ה המתחילים, הפורמט הוא חדש, אז תסלחו לי אם לא מוושלם אך מבטיח שזה ישתפר ככל ולאן שהדרך תיקח אותנו

פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד

a606dd563986966339d3d3014c5a4949?s=30&d=mm&r=gYariv.Levi
פיקניה בסו-ויד, פוסט. קליל למסווד המתחיל, אחד המתכונים הפשוטים אך האהובים, מכין פיקניה כמעט כל שבוע ואפילו לעיתים מכין כמות ומקפיא לשימוש עתידי ומהיר
אם זכור לי נכון, זה הנתח הראשון שהתחלתי את עולם הסו-ויד איתו..
אז יאללה, לעבודה.

כלי עבודה

  • מכשיר סו-ויד
  • מיכל מים לסו-ויד
  • משקולות / חלוקי נחל
  • גריל / סיזלזון / סיזראל או תנור

מרכיבים
  

  • 1.4 קילו פיקניה שם נוסף שפיץ צ׳אך

הוראות הכנה
 

  • ממלאים את המיכל סו-ויד במים, רצוי במים חמים על מנת לזרז את חימום המים במיכל
  • מחברים את מכשיר הסו-ויד
  • מכוונים את מכשיר הסו-ויד ל 56° מעלות למשך 8 שעות
  • לבינתיים אופציונלי. לחלוטין – אני אוהב לחרוץ את השומן שתי וערב על מנת שבשלב מאוחר יותר הראב יוכל לחדור מעט פנימה לשכבת בשר העליונה
  • לאחר מכן מניחים את הפיקניה בשקית סו-ויד, ניתן להכניסה גם קפואה, יש מי שגם ממליח מעט בשלב הזה אך לא חובה.
  • לאחר שהמים הגיעו ל56° מעלות מניחים את הפיקניה במיכל מים, מניחים מעל את המשקולות והולכים לנוח ל8 שעות
  • לאחר 8 שעות מוציאים משקית הסו-ויד ומנגבים את הנתח טוב טוב מנוזלים, כך כאשר נצרוב אותו והוא יקבל את מכת החום המקסימאלית
  • מורחים ראב אהוב, ממליץ על משהו שמשלב מתיקות וקצת עקיצה של חרפרפות
  • צריבה מצד שומן עד שהוא מקבל קרמול יפה ולאחר מכן צריבה קלה של צד הבשר
  • לאחר הצריבה, להניח על לוח פריסהבוצ׳ר ולפרוס נגד הסיבים, חשוב ביותר.
  • להמליח בנדיבות
  • בתאבון
מילות מפתח סו-ויד, פיקניה
[hubspot portal="14490654" id="3c84ea38-d7c8-4d66-8a1b-5a8e8dc9059b" type="form"]
74442705 10156927451941819 1014227724899713024 o 1c1FYwgs

בריסקט קרמל מלוח

בריסקט קרמל מלוח. בריסקט קרמל מלוח. באגפסט האחרון בין שלל המנות, הייתה מנה שנעלמה בשניות בודדות, מטורפת, מתוקה, מנחמת, ובעיקר מבאסת, כי תמיד אתה רוצה עוד ביסמשתף …
קרא עוד
brine for beg main

מדריך בריין למתחילים

מדריך בריין למתחילים הוא המדריך הראשון בסדרה של מדריכים בעולמות העישון, סו-ויד ו ברביקיו באופן כללי. בריין למעשה הוא תהליך כימי לשמירת עסיסיות הבשר ע"י השרייתו …
קרא עוד

ספרים מומלצים

מצרף פה רשימה של ספרים מומלצים ע"י חברי קבוצה, ספרים בנושאי עישון, סו-ויד, שרקטורי, קצבות ועוד – פוסט מתעדכן אז שווה לההכנס מדי פעם ולראות עישון …
קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

Shopping Cart