פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד זה מתכון שכל סו-ווידר מתחיל צריך להכיר, זו גם אחת השאלות המאוד נפוצות בקבוצה.

למרות שמאוד קל לענות על השאלה, בכל זאת רציתי לתת מענה מסודר יותר לחבר׳ה המתחילים, הפורמט הוא חדש, אז תסלחו לי אם לא מוושלם אך מבטיח שזה ישתפר ככל ולאן שהדרך תיקח אותנו

פיקניה בסו-ויד

פיקניה בסו-ויד

0e537d4f7fa3da05a924ee6502c08d1bYariv.Levi
פיקניה בסו-ויד, פוסט. קליל למסווד המתחיל, אחד המתכונים הפשוטים אך האהובים, מכין פיקניה כמעט כל שבוע ואפילו לעיתים מכין כמות ומקפיא לשימוש עתידי ומהיר
אם זכור לי נכון, זה הנתח הראשון שהתחלתי את עולם הסו-ויד איתו..
אז יאללה, לעבודה.

כלי עבודה

  • מכשיר סו-ויד
  • מיכל מים לסו-ויד
  • משקולות / חלוקי נחל
  • גריל / סיזלזון / סיזראל או תנור

מרכיבים
  

  • 1.4 קילו פיקניה שם נוסף שפיץ צ׳אך

הוראות הכנה
 

  • ממלאים את המיכל סו-ויד במים, רצוי במים חמים על מנת לזרז את חימום המים במיכל
  • מחברים את מכשיר הסו-ויד
  • מכוונים את מכשיר הסו-ויד ל 56° מעלות למשך 8 שעות
  • לבינתיים אופציונלי. לחלוטין – אני אוהב לחרוץ את השומן שתי וערב על מנת שבשלב מאוחר יותר הראב יוכל לחדור מעט פנימה לשכבת בשר העליונה
  • לאחר מכן מניחים את הפיקניה בשקית סו-ויד, ניתן להכניסה גם קפואה, יש מי שגם ממליח מעט בשלב הזה אך לא חובה.
  • לאחר שהמים הגיעו ל56° מעלות מניחים את הפיקניה במיכל מים, מניחים מעל את המשקולות והולכים לנוח ל8 שעות
  • לאחר 8 שעות מוציאים משקית הסו-ויד ומנגבים את הנתח טוב טוב מנוזלים, כך כאשר נצרוב אותו והוא יקבל את מכת החום המקסימאלית
  • מורחים ראב אהוב, ממליץ על משהו שמשלב מתיקות וקצת עקיצה של חרפרפות
  • צריבה מצד שומן עד שהוא מקבל קרמול יפה ולאחר מכן צריבה קלה של צד הבשר
  • לאחר הצריבה, להניח על לוח פריסהבוצ׳ר ולפרוס נגד הסיבים, חשוב ביותר.
  • להמליח בנדיבות
  • בתאבון
מילות מפתח סו-ויד, פיקניה
img 20190924 200216 min XwpIYwgs

פסטרמי NY סטייל

הכל התחיל מבריסקט יפיפה, חילקתי את הפוינט והפלאט, את הפוינט הכנתי לשבת והפלאט הלך למקפיא בואקום. אחרי כמה שבועות קפץ לי סרטון בפייס על הדלי…
קרא עוד
pickles

מלפפונים חמוצים בסו ויד

באחת השבתות קמתי עם חשק לחמוצים (אל דאגה אני לא בהריון), אך מחיפוש בבית לא מצאתי מלפפונים חמוצים. מה שכן מצאתי זה מלפפונים בשפע.חשבתי לעצמי…
קרא עוד
shutterstock 731798650 facebook min

פיקניה, שפיץ צ’אך

אחרי סיבוב של שבוע בסינגפור למטרת עבודה, שם הצגתי את החידושים האחרונים בהזרמת וידאו ופגשתי כמאה לקוחות (הרגליים עד עכשיו הורגות אותי) וגם יצא לי…
קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

Shopping Cart