נפרק את שיני השום ונמקם בשקית וואקום,
נוסיף את התבלינים והרוזמרין ונמלא שמן זית עד שנראה שהוא מגיע לכל שיניי השום
נכוון את מכשיר הסו-ויד לטמפרטורה של 84 מעלות לכ3 שעות
ברגע שהמים מגיעים לטמפרטורת היעד נניח את שקית הוואקום בתוך המיכל ועליו את המשקולות
לאחר כ3 שעות מוציאים את שקית וואקום לצינון
לאחר מכן נשים בכלי (צנצנת או קופסא), נשמור את זה במקום קריר (יחסית) ויבש, אין צורך לשמור במקרר
השום מוכן למאכל, הוא תוספת נהדרת ווגם חומר גלם נהדר לתיבול במאכלים נוספים