ממלאים את המיכל סו-ויד במים, רצוי במים חמים על מנת לזרז את חימום המים במיכל
מחברים את מכשיר הסו-ויד
מכוונים את מכשיר הסו-ויד ל 56° מעלות למשך 8 שעות
לבינתיים אופציונלי. לחלוטין - אני אוהב לחרוץ את השומן שתי וערב על מנת שבשלב מאוחר יותר הראב יוכל לחדור מעט פנימה לשכבת בשר העליונה
לאחר מכן מניחים את הפיקניה בשקית סו-ויד, ניתן להכניסה גם קפואה, יש מי שגם ממליח מעט בשלב הזה אך לא חובה.
לאחר שהמים הגיעו ל56° מעלות מניחים את הפיקניה במיכל מים, מניחים מעל את המשקולות והולכים לנוח ל8 שעות
לאחר 8 שעות מוציאים משקית הסו-ויד ומנגבים את הנתח טוב טוב מנוזלים, כך כאשר נצרוב אותו והוא יקבל את מכת החום המקסימאלית
מורחים ראב אהוב, ממליץ על משהו שמשלב מתיקות וקצת עקיצה של חרפרפות
צריבה מצד שומן עד שהוא מקבל קרמול יפה ולאחר מכן צריבה קלה של צד הבשר
לאחר הצריבה, להניח על לוח פריסהבוצ׳ר ולפרוס נגד הסיבים, חשוב ביותר.
להמליח בנדיבות
בתאבון