מרק בשר אסייתי עם כיסונים ממולאים בבשר מעושן בטטה וג'ינג'ר, בתוספת ממתקי פוינט בריסקט

במסגרת #אתגרצירבקר נכנסתי למטבח והתחלתי להנות

התוצר הסופי- מרק בשר אסייתי עם כיסונים ממולאים בבריסקט מעושן בטטה וג'ינג'ר
ובתוספת קוביות מקורמלות של פוינט בריסקט….
אל תטעו, השם ארוך כמעט כמו אופן ההכנה 😉😉😉

התחלתי מנתח בריסקט על העצם,
ציר הבקר הוזרק לתוך הפלאט ונמרח על פני הנתח.
הראב היבש כלל- מל"פ, תערובת 5 התבלינים הסינית וצ'ילי חריף
הבריסקט עושן על 100-110, 8 שעות (4+4), עד 96 פנימי
בשלב העיטוף הכנסתי לעטיפה ציר בקר מדולל בתוספת דבש ערמונים,
אחרי המנוחה, פורק לחלקים –
פוינט, פלאט, ומעט שפונדרה שצמודה לעצם,
הפלאט נקצץ והצטרף לבטטה צלויה וג'ינג'ר וביחד מילאו כיסונים של פסטה,
הפוינט, יחד עם השפונדרה נחתכו לקוביות קטנות
והוקפצו בציר המעושן אחרי שצומצם לרוטב סמיך ודביק(הוספתי גם מעט סויה ובלסמי)
הקוביות המקורמלות נכנסו למרק והן ממש כמו ממתק בשרי מפתיע בתוכו.
על המרק היתה אחראית אישתי, אלופת המרקים טלי סיני
התחלנו בטיגון של בצל, גזר ותפו"א
הוספנו שורש של לימונית, ג'ינג'ר טרי, שום, צ'ילי, עלים של כפיר ליים וכמובן ציר הבקר הנפלא, שבזכותו, לא היינו צריכים לבשל את המרק שעות רבות, ותוך זמן קצר המרק היה מוכן,
את הכיסונים, בישלתי בתוך המרק וכל מה שנשאר, זה לטרוף בהנאה רבה
בתאבון ❤❤😋

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s