מלפפונים חמוצים בסו ויד

באחת השבתות קמתי עם חשק לחמוצים (אל דאגה אני לא בהריון), אך מחיפוש בבית לא מצאתי מלפפונים חמוצים. מה שכן מצאתי זה מלפפונים בשפע.
חשבתי לעצמי איזה כיף אם היה אפשר להכין במהירות מלפפונים חמוצים ונזכרתי בלימון הכבוש שהכנתי בסו-ויד (אפשר למצא את המתכון של הלימון הכבוש בפוסט הזה) ואמרתי חייב לנסות.
קצת קריאה באינטרנט התאפסתי על מתכון ויאללה לעבודה – תוך שעתיים וחצי והחמוצים היו מוכנים והטעם.. אוי הטעם פגז!

מתכון

מצרכים:
1. מלפפון ירוק בייבי. כמה שיותר טרי! זה קריטי לקראנץ של הביס… אפשר להשתמש גם במלפפונים רגילים, אבל הבייבי יותר טעימים בעיניי.
2. כף וחצי מלח לצנצנת של ליטר.
3. 20% חומץ. חשוב לתהליך הכבישה בסו ויד.
4. פלפל חריף.
5. פרוסות לימון.
6. 3-4 שיני שום.
7. ירק אהוב (שמיר/פטרוזיליה/כוסברה וכו')
8. עלי דפנה ופלפל אנגלי להדגשת טעמים.

דרך הכנה:
הכל נכנס לצנצנת מייסון, מוסיפים מים ויאללה לג'קוזי
סו-ויד חומם ל 60 מעלות ל2.5 שעות-
חשוב!! לא לשים במי קרח אחרי החימום! הצנצנת עלולה להתפוצץ!
לתת לזה להתקרר על השיש קצת ואז אפשר להכניס למקרר או להשאיר בחוץ.
אחרי שמתקרר אפשר לחסל!
בתאבון!

רואי כחלון

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s