קרם ברולה בסוויד

קצת מתוק בסוויד לא יכול להזיק.

מתכון פשוט לביצוע שתמיד מצליח, רק להקפיד על כל השלבים וקיבלתם מנה שתזכה לתשואות מהחברים 🙂

חומרים וכמויות (4 צנצנות מייסון 150-200 מ"ל):
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
100 גרם סוכר
100 גרם חלמון ביצה (5 ביצים גודל L)
מקל וניל

מכינים את הראנר על 82 מעלות

מחממים את השמנת המתוקה עם הגרגרים שמוצו מהמקל ועם המקל עצמו, רק עד לבעבוע ראשון.
בנפרד טורפים את החלמונים והסוכר.
תוך כדי ערבוב קבוע ומזיגה איטית, מחברים בין שתי המסות עד לאיחוד.
מסננים את התערובת (מוציאים את מקל הווניל) ונותנים לה לנוח.
מחכים בערך חצי שעה שהקצף הלבן שנוצר ירד מעט, אם צריך מנקים אותו בזהירות עם כף.
מוזגים לצנצנות, לא יותר מ- 3/4 גובה.

מכניסים לשעה על 82 מעלות, מי שאוהב מרקם סמיך יותר יכול לעלות עד 85 מעלות.

שעה בסוויד

מוציאים ומקררים לפחות 4 שעות במקרר, עדיף לקרר כל הלילה.


הקרם בצנצנות לאחר בישול הולך לקירור

מפזרים כפית וחצי עד שתיים של סוכר לבן או סוכר דמררה בהיר על כל פני הקרם.

מקרמלים עם ברנר בעדינות, מבלי לפגוע בצנצנת.
נותנים לקרמל שתי דקות להתקשות לפני ההגשה.

מקרמלים סוכר

מגישים ומגיעים עם שק גדול לגרוף את המחמאות 🙂

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s