חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שוקי הודו מעושנות גרסת דיסנילנד

[get_ratings]/5

מתכון שוקי הודו מעושנות ששלומי אשורי משתף איתנו בהשראת הסיבוב האחרון שלו בארה"ב שם היה בפסטיבל BBQ מטורף ועשה סבב טעימות 🙂

מרכיבים:

4 ליטר מים

1/2 כוס סוכר חום (או 1/4 כוס מייפל או 1/4 כוס סילאן)

1 כוס מלח

כף פפריקה

כף ציפורן טחונה

1 1/2 כף מרווה מפוררת.

1 1/2 פלפל שחור גרוס

3 כפות אבקת שום

3 כפות אבקת בצל

3 כפות טימין יבש

הכנה:

1. מזוג ליטר מים לסיר קטן והוסף את כל התבלינים, ערבב והבא את המים לביעבוע.

2. הוסף את תוכן הסיר הזה לכלי עם שאר המים ותן להם להגיע לטמפרטורת החדר.

3. מקם את שוקי ההודו בכלי לא ריאקטיבי (אני ממליץ לחרוץ בהם חריצים קטנים על מנת שהנוזל ייכנס לתוך הנתח).

4. שפוך את הנוזל מעל הנתחים, תזיז אותם מעט בפנים כדי לוודא שכל צד של השוקיים (או הכנפיים) יירטב מהנוזל.

5. שים בקירור למשך 8-24 שעות.

6. שטוף היטב את הנתחים במים כמה שיותר קרים ואז נגב את הנתחים ככל האפשר.

7. הכנס למעשנה על 107 מעלות, למשך 6.5 – 8 שעות (רסס כל חצי שעה/שעה במיץ תפוחים).

בתאבון!

ובתיאבון!

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

מתכונים נוספים