חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

איך לבחור טמפרטורה לנתח בסו-ויד. לא מעט שואלים אותי ובקבוצה בכלל על טמפרטורות לסו-ויד, במיוחד בימים הראשונים כשרוצים להתחיל להשתמש, כי משיטוט בקבוצה המשתמש החדש יכול ללכת לאיבוד.

כששואלים ״היי, יש לי אסאדו ורוצה לעשות בסו-ויד מה הטמפרטורה והזמן״ – סביר להניח שתקבלו מנעד רחב מאוד של תשובות מ55 מעלות ועד 85 הסיבה נעוצה בזה שכל אחד אוהב מידת עשייה שונה.

אז מה נכון?

אתחיל ואומר שלטעמי אין תשובה נכונה כי זה תלוי בעיקר בך ובחיך שלך , המטרה של המסמך היא לתת למשתמש המתחיל דרך פשוטה לבחור טמפרטורה בסיסית לתחילת הדרך ומשם ככל שמתנסים ניתן לשחק עם הטמפרטורות והזמן ולהגיע לטעם הרצוי

מס' מושגים שיעזרו לנו להבין קצת למה הטמפרטורה חשובה בבישול בוואקום ובישול בכלל

ארצה לשתף אתכם בעיקרון שמנחה אותי, אפילו בלי להכיר את הנתח אני כנראה אקלע פחות או יותר למרקם שיהיה מוצלח  ומאוד טעים (לפי החיך שלי).

הנתחים בבקר מתחלקים בגדול ל-2

tough to tender
מקור- chefsteps

חשוב להבין

שמכאן והלאה, כאשר אתם מתנסים השמיים הם הגבול לכל נתח יש את מידת עשייה ומרקם שונים לפי הטמפרטורה או הזמן שנבחרו

בהצלחה!

מוזמנים להמשיך מהעקרונות למאמר של טמפרטורות וזמנים מומלצים לסוווידר המתחיל

2 תגובות

  1. שלום,
    ראשית, תודה על האינפורמציה. כבר מעל שעה אני מחפש תשובה לשאלה פשוטה: כמה זמן לבשל בסו-ויד כתף מספר 5 ולא מוצא תשובה. הטבלה שאתם נותנים כאן היא מאוד חלקית. אודה לך אם תכתוב לי תשובה לשאלתי. הכוונה שלי היא שלאחר בישול בסו-ויד, אשתמש בבשר הזה להכין צלי מרוקאי שחייב להיות רך עד רך מאוד בסוף התהליך.
    בתודה
    ציון אביטל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.