מתכון לנקניקיות "פביאניות" (שלומי אשורי)

נקניקיות הפאביניות (מתאימות לילדים) של שלומי אשורי

3 קילו בשר (1 קילו צוואר בקר, 1 קילו צלעות בקר, 1 קילו שפונדרה)

52 גרם מלח, פלפל ( תערובת ביחס של 1:1)

. 4 כפות בהרט.

1 כפית קינמון.

2 בצל סגול קצוץ.

צרור נענע.

50 גרם פיסטוקים לא קלויים וקצוצים/טחונים.

50 גרם צימוקים.

כ10 יחידות של עגבניות לחות מיובשות.

אופן ההכנה: יש לשים את הבשר והתבלינים (מלח, פלפל, בהרת, קינמון) בקערה וללוש היטב. שמים במקרר ובנתיים קוצצים יחד את הנענע, הבצל, הפיסטוקים והעגבניות המיובשות ומוסיפים למסה.

מוסיפים עכשיו גם את הצימוקים, לשים ביסודיות ואז מניחים במקרר למשך כמה שעות עדיף ללילה.

מנקנקים ואוכלים

בתאבון!

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s