קניתי "אנובה" מה אני עושה עכשיו?

שאלה ששואלים לא פעם, קניתי "אנובה" מה אני עושה עכשיו?

האמת שלדעתי השאלה מגיעה מאוחר מדי, אבל בכל זאת בוא נראה מה הצעדים שצריך לעשות.

  1. כלי קיבול – חשוב להבין שהאנובה תומכת ב19-21 ליטר מים (תלוי בדגם), מעבר לזה המכונה תתאמץ מאוד להגיע ולשמור על הטמפרטורה, מה שמתורגם לניצולת חשמל גבוהה יותר משימוש רגיל, חשוב שהכלי יהיה בעל כיסוי על מנת למנוע אידוי של המים (שלא יגמרו מהר) ו\או שאדים יחדרו אל מכשיר הסו-ויד
    • סיר בישול
    • גסטרונום נירוסטה
    • גסטרונום פולי קרבונייט
    • צידנית – צידנית היא כלי ששומר על החום בצורה טובה מה שגורם בעקיפין למשכיר להתאמץ פחות וכתוצאה מכך לנצל פחות חשמל
  2. וואקום
    • שקיות זיפלוק – ניתן להשתמש בתחילת הדרך בשקיות זיפלוק של חברת זיפלוק שמותאמים לחום ומזון ולבצע תהליך טביעה (Immersion)
    • מכונת וואקום – יש לבחור מכונת וואקום שמתאימה לצרכים, חשוב – שקיות וואקום למכונה ביתית הינן שקיות "מחורצות" יש לשים לב בעת הרכישה שכן שקיות רגילות לא יעבדו וחבל על הכסף
  3. בשר – אני חושב שהשלב הזה די ברור, יש לבחור את הנתח הראשון שרוצים לנסות, לשים אותו בטמפרטורה והזמן המתאימים, לעשות "סיומת" (finish) בתנור\גריל\מעשנה\פלאנצ'ה

עכשיו אתם מוכנים

בתאבון

מודעות פרסומת

3 מחשבות על “קניתי "אנובה" מה אני עושה עכשיו?

  1. פינגבק: מבצע גסטרונורמים – צוקר | סודות המעשנה והסו-ויד

  2. תודה, גם אני התחלתי להשתמש במכשיר וזה דבר נהדר!
    בכפר סבא ליד העבודה שלי יש קצביה שגם אוטמים את הבשר בשקיות כך שזה כבר מוכן לבישול.

    אבל לשאר הדברים (דגים, ירקות) חשבתי לקנות מכונת ואקום.
    איזה דגם בסיסי כדאי לקנות והיכן?

    תודה!

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s