צ'וריסוס (מתן צפריר)

2 ק"ג בשר בקר (צוואר/צלעות)

1 ק"ג שומן בוקס

50 גרם מלח

30 גרם כמון

50 גרם פפריקה מתוקה בשמן

50 גרם קייג'ון

20 גרם צ'יפוטלה

20 גרם פלפל גרוס

150 גרם בצל גרוס דק

מעט פטרוזיליה

350 מ"ל מי קרח

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s