פסטרמה (לירן בלו, שף)

בריין של יומיים( ליטר מיים 0. 250 גרם מלח 200 גרם סוכר 4 עלי דפנה)

יבוש טוב

תערובת תיבול:

פפריקה מעושנת 300 גרם

2 כפות דבש

4 שיני שום חתוכות דק

גרידה מתפוז אחד

כפית צ'ילי גרוס

כפית מלח

קורט פלפל שחור

מורחים את התערובת על החזה בצורה אחידה ומכניסים לשקית וואקום

מבשלים 6 שעות על 62 מעלות בסו-ויד

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s