חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לפני מס' שבועות פנה אלי אודי דווידסון והתחלנו לדבר על המכונת וואקום שהוא מייבא, איכות, שירות ואחריות ואז עלה לי רעיון, לתת לחבר קבוצה וותיק לעשות סקירה בלתי תלויה על המכונת וואקום כדי שתהיה לכם חוות דעת אובייקטיבית

לשם המשימה הזו נרתם אמנון סקלקה, הסקירה שרשומה מטה היא החוות דעת האישית שלו על המכונה ועל השירות שקיבל בתקופת הבדיקה

מפרט טכני:

רוחב: 36 ס"מ

אורך: 15 ס"מ

גובה: 8 ס"מ (במצב סגור)

לחץ ואקום: עד bar0.8

נתוני חשמל: 220-240V\50HZ 110W

 

לאחר פתיחה של האריזה מתגלה מכונה בעיצוב פשוט ונקי, במבט מלמעלה ניתן לראות 3 כפתורים לפעולות הבסיסיות: Vac&Seal,Seal,Stop ואליהם מצטרפים מצדי המכונה 2 לחצנים לשחרור ופתיחת המכסה

picture4

 

במבט פנימה ניתן לראות כפתור לצנצנות, פס הלחמה ומשטח ואקום רחב המספיק לעבודה עם שקיות ואקום עד לרוחב 30 ס"מ.

picture3

ניסיון ראשון – ואקום ל-אסאדו שהלך לכבישה של שבוע מצופה בתבלינים

עבדתי עם שקיות קטנות (20×30ס"מ) וניסיתי 3 ואריאציות של חתיכות בתוך השקיות (גוש אחד, 2 צלעות מופרדות ומס' של חתיכות קטנות ביחד).

בעבודה עם השקיות המכונה מבצעת בלחיצה אחת פשוטה את הפעולה ותוך מספר שניות קיבלתי את השקית לאחר וואקום עם פס הלחמה של 2 מ"מ.

ניסיון שני – ואקום לנתחים לאחר שטיפה ותיבול

הפעם לאחר השטיפה הנתחים הגירו מעט נוזלים אך אלו לא פגעו אף לא לרגע ב-ואקום שהמכונה ביצעה לשלושת השקיות מחדש.

ניסיון שלישי – גליל שקיות

במכונה עצמה אין מקום לגליל, אני עבדתי כאשר הוא ממוקם חיצונית למוכנה וביצעתי הלחמות בתחילת השקית ולאחר התאמה לגודל הנתח חיתוך וביצוע ואקום והלחמה על ידי המכונה במסגרת פעולה משולבת.

בניסיון זה ניסיתי נתח גדול יותר (1.7 ק"ג לאחר בריין) ועדיין המכונה ללא כל קושי ביצעה את עבודתה תוך מספר שניות.

מבחן ה-סו וויד:

השקיות הוכנסו לסו וויד ל-26 שעות בטמפרטורה של 75 מעלות ופס ההלחמה נשאר אטום ללא כל סימני שבירה.

לסיכום קודם כל תודה ענקית לאודי ולחבר'ה מפרסקו על המכונה ועל השירות הנהדר!!!

ניתן להגיד חד וחלק שזו מכונה אשר נותנת את מלוא התמורה בעבור המחיר שלה, נוחה לשימוש, קלה, מהירה.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.