2019 04 25 12.29.41 1 tsL0bxgs min 1

מדריך אחסון וחימום האוכל בסו-ויד

אחד היתרונות הגדולים של בישול בסו-ויד הוא היכולת להאריך את חיי המדף של האוכל.

מדריך אחסון וחימום האוכל בסו-ויד.

לאחר סיום הבישול (ותהליך פסטור), במידה ונשארו לכם עדיין שקיות סגורות, תקררו במי קרח להורדת הטמפרטורה כמה שיותר מהר בכדי שהשקית תהיינה כמה שפחות זמן בטווח הטמפרטורה המסוכנת ותאחסנו במקרר ואף במקפיא.
רוצים לחמם שוב? אין בעיה – זורקים את השקית חזרה לסו ויד בטמפרטורה של 55 מעלות (או מתחת לטמפרטורה בה בישלתם את הנתח בכדי לא לעבור את מידת העשייה שלו) למשך מינימום של שעה ועד תלוי עובי הנתח.במקרה של סטייק 4 ס”מ המצורף בתמונות ששהה במקרר 5 ימים, לקח לי שעה לחמם אותו ברמה שהייתה מספיק חמה להגשה.
כמובן שכל זה תקף כל עוד השקית לא נפתחה והבשר עבר תהליך פסטור.

2019 04 25 12.29.41 1 tsL0bxgs min 1
צולם: אדי רוזנבלט. סטייק סינטה שבושל בסו-ויד במידת עשייה מדיום רייר

כמובן שכל זה תקף כל עוד השקית לא נפתחה והבשר עבר תהליך פסטור.

חשוב מאוד לקרוא על בטיחות המזון כשמבשלים בסו ויד ואין מדריך טוב יותר מהמדריך של בולדווין הכולל זמני פסטור, אחסון ובטיחות לכל סוגי האוכל.

פסקה שנלקחה מהמדריך עצמו לזמני אחסון אוכל מפוסטר:

While keeping your food sealed in plastic pouches prevents recontamination after cooking, spores of Clostridium botulinum, C. perfringens, and B. cereus can all survive the mild heat treatment of pasteurization. Therefore, after rapid chilling, the food must either be frozen or held at
below 36.5°F (2.5°C) for up to 90 days
below 38°F (3.3°C) for less than 31 days
below 41°F (5°C) for less than 10 days, or
below 44.5°F (7°C) for less than 5 days

to prevent spores of non-proteolytic C. botulinum from outgrowing and producing deadly neurotoxin

ספריבס טלה חתוך

ספייריבס טלה בסו-ויד

ספייריבס טלה בסו-ויד פוסט קליל למסווד המתחיל,אחד המתכונים הפשוטים אך האהובים, מכין 3-4 שדרות כל פעם, לשימוש מיידי בתום ההכנה ואפילו לעיתים מכין כמות ומקפיא…
קרא עוד
manual and hydraulic piston1

מדריך הכנת נקניקיות בבית

המדריך המופלא של אלעד קדמי , חבר קבוצה מהראשונים שמתעסק בעולם השרקטורי, בסוף גם יש מתכונים מעניינים. כמה קל היום להכין נקניקייה ביתית, טעימה ובריאה…
קרא עוד
23659210 1082679975202326 8388978103338785982 n

מתכון טרין זנב עידו לוי

ושוב, עידו לוי מ ‎Levy’s BBQ – בית של בשרים  מפגיז בקינוח מטורף והפעם טרין זנב זנב הוא בשר עם המון טעם. המון המון טעם. ונראה לי…
קרא עוד
picture4

מכונת וואקום Fresco E5500F סקירה

לפני מס’ שבועות פנה אלי אודי דווידסון והתחלנו לדבר על המכונת וואקום שהוא מייבא, איכות, שירות ואחריות ואז עלה לי רעיון, לתת לחבר קבוצה וותיק…
קרא עוד
maxresdefault

איך אני מנקה את האנובה

הרבה שואלים על ניקוי אנובה כך שאני מקווה שמאמר זה יוכל לעזור. למה אנו צריכים לנקות את האנובה (או כל ראנר)? הצטברות האבנית משפיעה על…
קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

Shopping Cart